Matchrapport Herrar A
 
Önneköps IF - GOF 5-2 (1-1) 1 mars 2008, träningsmatch
 

Laguppställning:
-Daniel-
-Axel, Kenneth, Jocke, Ceder-
-Affe, Robin, Håkan, Tonny-
-Kogaren, Conny-

Avbytare: Mats, Ralle, Sjögren
 

Målskyttar: Magnus ”Kogaren” Nilsson 2, Håkan Andersson 1, Mats Hansson 1, Rasmus Helgesson 1

 

Rapport:
Vår första träningsmatch för året gick av stapeln på Hörby IP mot seriekonkurrenten GoF. Ganska mycket småskavanker finns i truppen, Hannes och Micke (knä), Glenn (stukad fot), Ivan (revben). Dessutom kunde inte Jonas och Antonio p.g.a resor och KP och Dick av andra skäl. Trots dessa 8 återbuden tycker jag att vi fick ihop ett riktigt starkt lag och det tycker jag visar att vi har en helt annan bredd än i fjor.

Vi startade första 20 minuterna ganska förvirrat i försvaret. Inte så konstigt kanske med tanke på att det var första matchen och att backlinjen bara bestod av två naturliga backar. Efter 20 minuter var dock backlinjen överens om rollfördelningen och spelade sen mycket bra resten av matchen.

Gof var det lag som startade matchen bäst och fick också göra första målet. En rensning från en Gof-spelare 10 meter in på vår planhalva. Detta var definitivt inte menat som ett skott på mål men den damp ned precis under ribban och jag stod för långt ut. Samtliga lagkamrater påtalade för mig i pausen att det var en riktig målvaktstavla så då var det väl det.

Ca 5 minuter senare i den 30 minuten fick Gof en väldigt billig straff som dock inte slogs bättre än att jag kunde rädda den. Och bara några minuter senare gör Kogaren 1-1 efter en perfekt djupledsboll från Jocke Mårtensson. Detta blev pausresultatet.

I pausen var vi ganska nöjda med andra halvan av första halvlek d är vi fick ett litet spelövertag. Vi bestämde att köra på likadant men vårda bollen lite mer. Tre byten gjorde vi i pausen: Johan bytte av Kenneth, Ralle bytte av Affe och Mats bytte av Conny. Tycker alla tre inhopparna gjorde mycket bra insatser.

Vi tog ganska tidigt ledningen i andra halvlek efter ett mönsteranfall som avslutades med att Kogaren vräkte sig fram på främre stolpen och stötte in ett inlägg från Ralle.

3-1 gjorde sedan evigt unge Mats på pass från Robin. Sedan stack Gof upp och gjorde 3-2 på ett kanonskott från 10 meter. Ralle placerade sedan in 4-2 på pass från Håkan. Samme Håkan gjorde sedan matchens sista mål på pass från Mats.

Sammanfattningsvis gjorde vi en hyfsad första halvlek och en riktigt bra andra halvlek. Tror nog vi hade ett bollinnehav på närmare 70 % i andra halvlek. Tycker också att alla 14 gör bra ifrån sig, särskilt centrallinjen med Jocke-Håkan-Robin och Kogaren.

Nästa match för A-laget är på lördag mot Sösdala 14.00 i Hörby.

 
(Daniel Nilsson, 1 mars 2008)
 
<<Tillbaka till Program Herrar A
 

___________________________________________

Om du kommit till denna sida via en sökmotor klicka här